Goed nieuws! We krijgen glasvezel!

LN_logo

Bij deze feliciteren wij u en onszelf!! De teller stond gistermiddag rond 14.00 uur op 50,8% en de aanleg gaat dus door!! Nu dit zeker is, kunnen de voorbereidingen voor de aanleg verder worden uitgewerkt.

We willen alle bewoners die zich vóór 10 juli hebben aangemeld, heel erg bedanken! Ook bedanken wij een ieder die zich extra heeft ingezet voor dit project, met extra dank aan onze ambassadeurs en het team van ‘CIF/Glasvezelbuitenaf’. Zonder deze mensen en zonder u was dit resultaat er niet geweest en hadden wij van Lunteren.net voor niets heel veel tijd en energie in dit project gestoken. Nu houden wij er een zeer voldaan gevoel aan over en zijn erg blij met deze grote stap voorwaarts voor de toekomst van ons buitengebied.

Op de website www.glasvezelbuitenaf.nl kunt u de voortgang van het project verder volgen. Alle belangrijke mededelingen zullen daar te vinden zijn. Heeft u toch nog vragen, dan zijn wij van Lunteren.net daarvoor vanaf half augustus weer bereikbaar. Wij blijven ook op de achtergrond nog beschikbaar door de vinger aan de pols te houden en ons in te zetten voor het belang van onze achterban.

Degenen die hebben verzuimd zich aan te melden, kunnen zich nog steeds aanmelden. Vanaf nu is dat minimaal € 995,- duurder. De mensen die zich wel voor 10 juli hebben aangemeld, hebben geholpen dit project mogelijk te maken en kunnen daarmee van een bijbehorend voordeel genieten.

Tot nu toe is als beoogd aannemer voor de aanleg van het netwerk, Koning & Hartman Network Services BV uit Veenendaal genoemd. Deze afdeling van Koning & Hartman is in 2005 ontstaan door het inlijven van het zelfstandige bedrijf NKM (Nederlandse Kabel Maatschappij) uit Veenendaal. Sinds kort is deze afdeling weer verzelfstandigd en gaat nu, met dezelfde groep medewerkers en dezelfde degelijke aanpak, verder onder de naam NKM Network Services BV. Naast deze andere naam, gaan wij als bewoners geen verschil ervaren tijdens de aanleg van het netwerk. Er gaat 30 jaar glasvezelervaring voor ons aan het werk! Wij wensen CIF en NKM Network Services alle succes met het vervolg van dit project.

We wensen iedereen een hele fijne zomer en, voor wie aan vakantie toekomt, een hele fijne vakantie toe! Ook wij gaan weer van onze rust genieten en gaan nu eerst even met zomerreces. Vanaf half augustus gaat u slechts af en toe nog een nieuwsbrief van ons ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting Lunteren.net
Jan Willem Viets
Jos van Leerdam
Theo Werkhoven
Willem Hulshof
Joke Wiebing-Vaarkamp