Nieuwsbrief Juni 2017 nr. 17

LN_logo

Beste geïnteresseerde in het glasvezelnetwerk rondom Lunteren.

De tussenstand:

De teller stond afgelopen woensdag op 11% aanmeldingen. Dit is vergelijkbaar met andere projecten die reeds succesvol zijn afgerond. We zitten dus op de goede weg! Het is in de komende drie weken ‘erop of eronder’ voor de kans op snel internet via een glasvezelverbinding. Als we onder de 50% blijven dan gaat de aanleg niet door!

Aanmelden:

In de vorige nieuwsbrief hebben we er op aangedrongen om niet te wachten met aanmelden. Door eventuele drukke werkzaamheden en/of voorbereidingen voor de vakantie, wordt misschien vergeten om uzelf tijdig aan te melden. Wellicht heeft u inmiddels al een abonnement afgesloten. Zo niet, dan vragen we u dit niet uit te stellen tot het laatste moment. We blijven u hierop wijzen omdat de noodzaak erg groot is. Vraag ook aan uw familie, kennissen en buren of zij al een abonnement hebben afgesloten.

Ga er even voor zitten en meld u aan! Op naar de 50%!

Uw aanmelding bij Lunteren.net:

Wij merken dat een aantal mensen veronderstelt dat de aanmelding die ze destijds bij Lunteren.net hebben gedaan, voldoende is. Ook krijgen we momenteel nog nieuwe aanmeldingen binnen waaronder ook van mensen die zich al bij ons hadden aangemeld als geïnteresseerde. De website van Lunteren.net is echter niet de plek voor uw definitieve aanmelding. Bij Lunteren.net kunt u zich alleen nog aanmelden om op de hoogte te worden gehouden via onze nieuwsbrief. Het aanmelden voor een abonnement via de glasvezel en daarmee ook voor een glasvezelaansluiting, dient te gebeuren bij één van de zes providers die deelnemen aan de campagne ‘Glasvezel Buitenaf’. Dit kan via www.glasvezelbuitenaf.nl. Op de eerste pagina klikt u op de kaart het gebied ‘Gelderse Vallei Midden’ aan, waardoor u op de juiste afdeling van deze website komt. Daar kunt u onder het kopje ‘aanbod’ de zes beschikbare providers vinden. Rechts van elke provider vindt u een knop ‘aanmelden’. Hiermee meldt u zich niet direct aan, maar komt u op de website van die provider terecht. U vindt daar de diverse pakketten die zij aanbieden en, indien u dat wenst, kunt u zich daar definitief aanmelden. Als de aanmelding verzonden is, krijgt u ter controle een bevestiging van uw aanmelding.

LunterseKrant:

De Lunterse Krant werkt aan een uitgebreide bijlage over ‘glasvezel’. Deze wordt waarschijnlijk met de krant van volgende week verspreid. Zorg dat u die niet mist!

Mailadres KPN behouden:

Voor degenen die hun huidige mailadres van KPN wensen te behouden, heeft KPN een abonnement beschikbaar dat `Mail Only’ heet. Dit kost € 7,12 per maand voor het eerste mailadres en € 1,98 voor elk extra mailadres dat men wil behouden. Voor zover wij kunnen nagaan, meldt KPN niets over deze mogelijkheid op hun website. Indien men het huidige abonnement bij KPN telefonisch via 0800 – 0402 of via de ‘chat-mogelijkheid’ op de website van KPN opzegt, kan men de wens om mailadressen via ‘Mail Only’ te behouden, aangeven en wordt dit keurig verzorgd.

In ‘nieuwsbrief nr. 15′ hebben wij de optie aangegeven om een onafhankelijk mailadres te gaan gebruiken. Deze nieuwsbrief is terug te vinden op www.lunteren.net.

Hulp nodig?:

Als u zelf moeilijk een keuze kunt maken, vraag dan hulp bij vrienden, familie of één van de wederverkopers die u op www.glasvezelbuitenaf.nl kunt vinden. Deze wederverkopers willen u graag helpen en kunnen u deskundig advies geven. Ook kunt u vragen stellen aan CIF via www.glasvezelbuitenaf.nl of via www.lunteren.net.

Veel informatie kunt u vinden op www.glasvezelbuitenaf.nl en op www.lunteren.net onder het kopje nieuwsbrieven.

Laat de kans op snel internet via glasvezel niet voorbijgaan en sluit een abonnement af als u dat nog niet gedaan heeft! We hebben maar één kans en die verloopt over drie weken! Informeer ook bij familie, vrienden en buren of zij al een abonnement hebben afgesloten. Samen maken we het mogelijk!

Met vriendelijke groet,

het bestuur van Stichting Lunteren.net

Jan Willem Viets
Jos van Leerdam
Theo Werkhoven
Willem Hulshof
Joke Wiebing-Vaarkamp